Haidook Summer Fest

Despre pasiune, emotie, eleganta si profesionalism

 

Undeva, intr-un loc magic unde in jurul tau sunt numai munti si vai, la Pensiunea Potcoava din Runcu, jud Dambovita s-a nascut festivalul Haidook Summer Fest., un festival care anul acesta s-a aflat la a -2 -a editie.

Un loc mirific, cu zone unde puteai sa-ti iei de mancare si sa stai la mese savurand o bere rece.

Am ajuns acolo in jurul orei 14:00 si am urmarit cu mare curiozitate proba de working equitation, o proba care iti pune atentia la incercare si te invata cum sa faci o echipa de exceptie cu calul tau.

  

 

Dupa aceasta proba a urmat Denis Stefan cu calul lui Uma. Uma este o iapa, cal de sport romanesc salvata de Denis ca sa nu ajunga la abator. Ne-a facut o demonstratie de garrocha.

In acele momente ma gandeam cata munca si cata implicare stau in spatele acestor demonstratii.

Ce poate fi mai frumos decat sa stai in aer liber si sa vezi oameni care au muncit ani de zile, sa-i feliciti pentru ceea ce fac si sa le arati tot respectul tau.

 

 

Din punctul meu de vedere, sigur toate probele au fost minunate, dar spectacolul lui Miron Bococi m-a lasat fara cuvinte. Eu de fel nu sunt genul de om care se emotioneaza repede, dar ce am vazut ieri, este …de vis. Spectacolul a fost acompaniat la nai si a fost cel mai frumos si emotionant moment. In momentul in care au intrat primii doi cai ai lui Miron in teren am simtit ca parca intru in alta lume, o lume mai buna si plina de dragoste. Au urmat o serie de momente superbe in care practic vedeai comunicarea dintre el si caii lui.

Felicitari organizatorilor si tuturor celor care s-au implicat pentru a ne surprinde cu momente unice.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *